O femeie a adoptat acest „cățeluș” abandonat pe marginea drumului dar, după câteva luni, și-a dat seama că nu este câine. Ce animal e, de fapt!

Familia care a sărit în ajutorul unui pui de „cățel”, a rămas șocată când a descoperit că acesta era, de fapt, un pui de coiot.
Membrii unei familii au crezut că fac o faptă bună încercând să salveze un patruped de pe marginea drumului, dar ce au descoperit imediat după, i-a surprins pe localnicii din Massachusetts.
La scurt timp după au realizat că animăluțul nu arată asemănător unui câine, aceștia au sunat la Cape Wildlife Center, Centrul local pentru animale sălbatice, locul unde s-a confirmat specia animalului. Cățelușul s-a dovedit a fi un pui de coiot.
Coiotul se rătăcise de haita sa
Cape Wildlife Center a confirmat că este un coiot estic care fusese separat de haita din care făcea parte.
Pe o rețea de socializare, oficialii au informat localnicii cu privire la incident.
„A fost apoi dus accidental acasă de o familie locală, după ce l-au identificat din greșeală ca fiind un cățeluș pierdut”., au scris oficialii pe Facebook.
La vederea imaginilor cu micuțul coiot, oamenii au lăsat o sumedenie de comentarii.
„Îmi dau seama de ce a fost confundat cu un cățeluș. Este foarte drăguț.” a scris un localnic.
Personalul centrului pentru animale sălbatice a putut stabili că, coiotul nu a fost expus la rabie și a primit autorizarea pentru îngrijire de către Departamentul de Sănătate Publică în masă.
Animalul se „recuperează corespunzător” doar într-o secție de izolare, potrivit TheMirror.co.
„Odată ce ambii pui vor fi vaccinați, vor fi crescuți împreună și li se va oferi șansa de a crește și de a învăța comportamente naturale în cuștile noastre mari în aer liber”, au spus oficialii.