O familie superbă! Declarații emoționante făcute de Daciana Sârbu despre Maria, fiica adoptată de ea și de Victor Ponta:

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Daciana Sârbu a avut curaj să vorbească pentru prima dată, în public, despre decizia de a adopta un copil.

Chiar dacă fostul premier Victor Ponta a dat vestea cea mare, într-o altă emisiune, iată că de această dată soția lui a

vorbit pe larg despre cum au luat cei doi această decizie.

Fetiță adoptată are acum șase ani și este de un an în familia Ponta. Daciana și Victor Ponta mai au doi copii: Irina care are 12 ani și Andrei care are 17 (din căsnicia lui Victor cu Roxana Ponta).

Daciana Sârbu a vorbit, pentru prima dată, public, despre fiica adoptată și despre cum a ajuns cu soțul ei Victor Ponta, la concluzia că trebuie să-și mărească familia. Totul s-a întâmplat în podcastul lui Mihai Morar, unde soția fostului premier a fost invitată recent. Daciana Sârbu și Victor Ponta au

adoptat-o pe Maria anul trecut. Daciana a spus că nu vrea să vorbească despre ce i s-a întâmplat copilei până să ajungă în familia lor și despre povestea ei de viață, dar a povestit despre cum trăiește Maria acum.

Copila are acum șase ani și este de un an în familia Ponta. Daciana a declarat că fata a ajuns în sânul familiei ei la momentul potrivit. Decizia de a adopta a fost luată de către soții Ponta, împreună cu copiii: Irina și Andrei.

”Eram pregătiți pentru orice fel de copil. Nu ne-am dorit un perfect, sau o situație ideală. Ne-am dorit să putem să oferim iubire, pentru că avem de oferit. Nu am considerat că o situație dificilă ar fi fost imposibil de dus pentru noi ca familie, a spus Daciana Sârbu”.

Cum au primit-o pe Maria copiii familiei Ponta
Daciana spune că fiica ei Irina și-a dorit foarte mult o soră și a fost fericită când Maria a intrat în familia lor. Andrei, băiatul cel mare al lui Victor Ponta s-a oferit din start să-i cedeze fetei camera lui.

Soția lui Victor Ponta a spus că este nevoie de multă iubire și multă atenție. Trebuie să fii tu bine și să ai în jurul tău oameni care să te sprijine, și apoi poți să muți munții. Împreună cu familia a luat decizia de a adopta și a mers pe drumul acesta până la capăt.