O Cunoscuta Prezentatoare TV Din Romania, Diagnosticata Cu O Boala Grava !

De ce boala suferă Oana Lovin! Este cunoscută ca fiind o imagine în spațiul public, o figură pe scena politică dar și o fostă „vedetă” în industria de videochat.

Oana Lovin este acum prezentatoare tv la Metropola Tv, dar a primit o veste cumplită din partea medicilor, care a șocat-o pe tânără. Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu, Oana a vorbit despre cariera sa dar și despre tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Aceasta a declarat că momentul în care a primit jobul în televiziune a primit și o veste dură. Oana Lovin a fost diagnosticată cu cancer de mușchi neted, iar medicii i-au dat maxim 5 ani de viață. „Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted! „Da, este adevărat, mi s-a descoperit o formațiune tumorală uterină, un diagnostic despre care medicii spuneau că-mi mai dă 3, maxim 5 ani de viață. Din fericire, un RMN făcut la timp a determinat că diagnosticul nu este chiar atât de grav, însă trebuie urmărită cu atenție evoluția situație. Am fost operată, indicația este să scot uterul, însă îmi doresc copii!”, a declarat Oana.

Oana Lovin este din Valea Jiului, unde a crescut printre mineri, tatăl ei fiind unul dintre ei. Lider de sindicat, acesta s-a ocupat de educația fiicei sale modelul conservator și modelul părintelui român. „Eu nu am știut ce sunt alea petreceri, tata m-a ținut din scurt. Când se întuneca, obligatoriu trebuia să fiu în casă. Tata m-a învățat să fiu corectă, să iubesc oamenii, iar eu mi-am dorit să fiu iubită de oameni.”, a mai spus aceasta.