O chelneriță si-a dat tot ciubucul unui om fără adăpost si din greșeala si cartea ei de vizita

Această poveste incredibilă vă va spune despre compasiune, speranță și iubire!

Odată ce Shelby Lynn Henry, un agent imobiliar din Jacksonville, Carolina de Nord, sa întâlnit cu un om fără adăpost pe stradă.

Pe cartonul pe care îl ținea, a fost scris: “Am nevoie de puțin ajutor. Mai târziu vă voi plăti pentru asta. ”

Shelby era foarte surprinsă. Deși ea a dat de obicei doar mâncare, de această dată fată a dat fără locuință un pic de bani și cartea de vizită!

“Nu eram sigur că era fără adăpost. Poate trecea printr-o perioadă dificilă din viața lui … “, spune Shelby.
Fata nu-i cunoștea numele, dar își amintea chipul lui. Ea a atras atenția asupra hainelor sale întunecate, în care era la 30 de grade de căldură, la câinele care se afla pe pătură. Își aduce aminte și de ochii lui, în care era atât de multă recunoștință și, în același timp, atât de multă rușine, când a luat banii lui Shelby.

Au trecut câteva luni. La sfârșitul zilei de lucru, Shelby a fost chemată de un bărbat care ar dori să vadă una din casele pe care o vinde fata.

“Am fost de acord să ne întâlnim. De îndată ce am terminat munca în birou, am mers imediat la adresa potrivită. Când am sosit, mă așteptam deja. Ochii mi-au căzut imediat pe câine. Eram sigur că o văzusem deja undeva! Dar apoi un om a ieșit din mașină … Nu veți crede, dar a fost persoana fără adăpost pe care am dat bani! “, A spus Shelby

Cu toate acestea, de data aceasta bărbatul purta haine curate: cămașă călită, blugi, pantofi curate. Desigur, primul gând al fetei a fost – “El ma înșelat atunci!”.

Dar în curând totul sa dovedit a fi complet diferit. Când un bărbat a întins o mână la Shelby cu bani, ochii îi erau plini de lacrimi.

Omul a spus că deja fosta sa soție a luat tot ce-i aparținea, cu excepția câinelui, și a plecat cu alt bărbat. În acel moment nu avea nevoie de munți de bani, de ajutor și de participare. Sa dovedit că este un inginer de înaltă calificare, care are acum o slujbă bună, foarte plătită.

Când se aflau lângă casă, bărbatul a spus: “A venit timpul să vă întoarceți datoria și vă mulțumesc pentru ajutorul vostru!”

Nu știi niciodată ce se întâmplă în viața unei persoane. Ajutați-vă reciproc! Nu vă aruncați în necaz!
Vă rugăm să împărtășiți această poveste, astfel încât oamenii să știe că bunul există și poate face lucruri