O căsnicie de lungă durată. Cornelia și Lupu Rednic dezvăluie secretul

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, care a trecut testul timpului și a rezistat încercărilor.

Cei doi au o carieră de succes și un mariaj perfect, dar se pare că ceva le lipsește: copiii.

Mulți se întreabă de ce nu se gândesc soții Rednic la moștenitori, motiv pentru care Cornelia s-a gândit să facă lumină în acest caz.

Sfaturi pentru tânăra generaţie, de la familia Rednic
Secretul pentru o relație de lungă durată este să îl tolerezi pe cel de lângă tine şi să-l respecţi. Iar cei doi susțin că în ziua de astăzi aceste două aspecte lipsesc cu desăvârșire.

„Important este să îl tolerezi pe cel de lângă tine. Lumea ne zice că noi avem o relaţie perfectă de atâţia ani căsătoriţi. Care este secretul? Nu exista niciun secret. Important este să îl tolerezi pe cel de lângă tine şi să-l respecţi. Pentru ca fiecare avem părţi bune şi părţi mai puţin bune. La un moment dat, eşti foarte bine şi foarte vesel şi te apuca câteodată nişte zile din alea proaste de nu te nimereşte cu nimic. Dacă te întreabă, de ce te întreabă, dacă nu te întreabă de ce nu te întreabă.

Deci, nu e bine nicicum. De asta este important să-l tolerezi pe cel de lângă tine, să-l respecţi. În ziua de azi asta lipseşte. Toată lumea vrea să fie şef. Nu poţi să fii şef într-o casă, într-o familie. Ne certam şi noi, dar ne certam constructiv. Suntem căsătoriţi de aproape 30 de ani. Când ne certam nu i-am spus celuilalt vreun cuvânt care nu e la locul lui. Asta ne-am impus de la bun început şi am reuşit foarte bine”, a completat Lupu Rednic.

Cornelia și Lupu Rednic nu își doresc copii
Cornelia și Lupu Rednic trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt împreună de aproape 30 de ani și timpul nu i-a separat până acum, deși au mai întâmpinat greutăți. Împart aceeași scenă și tot împreună au descoperit și succesul, dar se pare că nu au pe nimeni care să le moștenească talentul.