O altă pierdere în lumea actorilor! A murit actorul din „Beethoven”

Lumea internațională a actorilo a fost lovită de încă o pierdere semnificativă! Charles Grodin, un actor american ale cărui roluri comice în filme precum Midnight Run și Beethoven au adus zâmbete pe față și a marcat copilăria multor copii, a murit la 86 de ani.

A fost răpus de o boală extrem de grea, care l-a chinuit ani la rând.

A murit Charles Grodin
Charles Grodin, versatilul actor cunoscut din „Același timp, anul viitor” de pe Broadway, filme populare precum „The Heartbreak Kid”, „Midnight Run” și „Beethoven” și numeroase apariții la televiziune, a murit marți, la vârsta de 86 de ani, după ani întregi în care s-a luptat cu problemele de sănătate.

Grodin a murit la casa lui din la Wilton, Connecticut, a informat ziarul New York Times. Fiul actorului, Nicholas, a declarat pentru public că boala care a dus la deces a fost cancerul de măduvă osoasă.

Domnul Grodin a fost și scriitor și a publicat serie de piese și cărți în toată cariera sa. Deși nu a câștigat niciodată un premiu de actorie de prestigiu, a câștigat un premiu Emmy pentru un spectacol de televiziune Paul Simon din 1977 și un premiu american de comedie pentru munca sa din filmul din 1993, Dave.

Pentru rolul din The Heartbreak Kid – în care joacă rolul unui vânzător de articole sportive ghinionist îndrăgostit – a fost nominalizat la Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor. Nu a fost deloc dezamăgit că nu a câștigat cel mai important premiu, ci s-a resemnat cu gândul că există o mulțime de oameni talentați care nu primesc niciodată un rol în spectacole.

“Nu mă plâng niciodată de nimic, pentru că sunt conștient de ceea ce se întâmplă în jurul meu și sunt, de asemenea, conștient de faptul că există o mulțime de oameni foarte dotați care nu primesc niciodată un loc de muncă în spectacole. Doar pentru că ei nu pot face față respingerii, iar eu o pot face și sunt obișnuit”, a spus Grodin pentru AV Club site-ul web într-un interviu din 2009.