O Adolescentă De 16 Ani Din Argeș A Pierit După Ce I S-A Făcut Rău La Școală

Tragedie la o școală din județul Argeș, unde o tânără în vârstă de 16 ani a murit după ce i s-a făcut rău chiar în incinta unității de învățământ.

Adolescenta a acuzat dureri de cap.

Elevă moartă la școală, în Argeș. Fata se simțise rău și acuzase dureri de cap
După aceea, colegii săi au găsit-o în stare de inconștiență în toaleta unității de învățământ și au alertat numărul unic de urgență 112.

Medicii care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru eleva de 16 ani. În ciuda manevrelor de resuscitare, tânăra nu a mai putut fi salvată, iar medicii i-au declarat decesul.

Tragedia a avut loc la o școală din orașul Costești, din județul Argeș
După ce a acuzat durerile de cap, fata a devenit inconștientă. Ea ar fi mers la toaletă, dar acolo a căzut și a fost descoperită ulterior de colegii săi. Din păcate, ea nu a mai putut fi salvată.

„În ziua de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă a unei unități de învățământ din Costești a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia”, au transmis cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

De asemenea, oamenii legii efectuează cercetări în aceste momente, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc această tragedie din ziua de joi.

Cauzele morții vor fi descoperite după ce va fi efectuată autopsia
Oamenii legii au mai transmis și faptul că motivul decesului fetei va fi aflat abia după ce cadavrul său va fi atent analizat de medicii legiști.

Totodată, în acest caz a fost întocmit un dosar penal.

„Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, au mai informat reprezentanții IPJ Argeș.