Nunta lui George Simion, ultimele pregătiri. Peste 8000 de invitaţi au confirmat prezenţa, ce ţinute au ales mirii şi ce conţine meniul

Sunt pregătiri intense pentru nunta anului din politică. Nu mai puțin de 8000 de oameni au confirmat deja că îi vor fi alături lui George Simion în cea mai importantă zi din viața lui.
Organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru nunta liderului AUR.
Sunt pregătiri ample pentru nunta anului. În comuna Măciuca din Vâlcea se lucrează la foc continuu pentru ziua în care liderul AUR, George Simion, își va uni destinul de aleasa inimii sale, Ilinca.
Startul petrecerii va fi dat pe 26 august cand George Simion se va casatori civil cu Ilinca Munteanu. Pe 27 august este ziua cea mare pentru ca atunci George Simion îşi va uni destinul cu Ilinca şi în faţa lui Dumnezeu.
Cununia religioasă va avea loc într-o bisericuță de lemn adusă și montată special pentru cei doi îndragostiți.
Mirii şi naşii vor fi cazaţi la Căsuţa Căluşarilor. Este o căsută veche de 200 de ani, are trei camere, şi preşedintelui AUR i-a plăcut mult când a vizitat.
Camera mirilor este una cu specific tradiţional românesc.
Nu este uitată nici mâncarea. Oaspeţii vor servici mâncare tradiţională românească. Nu vor lipsi sarmalele, berbecuţ la proţap, vitel la protap.
România TV a obţinut detalii şi despre vestimentaţia pe care o va purta George Simion. Pentru cununia religioasă, mirele a ales un costum vechi de peste 100 de ani. Şi vestimentaţia miresei va fi în acelaşi ton.