Nunta anului dintre Simona Halep și Toni Iuruc nu mai are loc. Acum este clar că cei doi nu se vor mai căsători în 2021

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de doi ani, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă pe campioana noastră îmbrăcată
în rochia de mireasa. Din nefericire, nunta anului dintre fiica lui Stere Halep și afaceristul Toni Iuruc nu mai are loc.

În niciun caz nu se vor mai căsători anul acesta.

Renunță Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc?
Anul acesta s-a dovedit a fi unul foarte greu pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis a fost pusă la multe încercări. Accidentarea la gamba piciorului stâng suferită la turneul de la Roma a forțat-o pe Simona să rateze toate turneele importante. Astfel marea noastră campioană s-a retras pe rând de la Roland Garros, Wimbledon și în final a trebuit să-și anunțe retragerea și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După ratarea unui număr mare de turnee importante Simona Halep a coborât până pe locul 13 în clasamentul WTA.

Nici pe plan sentimental nu i-a mers prea bine sportivei de la malul mării. În timp ce era indisponibilă pentru tenis, despre Simona Halep s-a vehiculat că s-ar fi măritat în mare secret. De fapt, nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. Tatăl Simonei Halep chiar a simțit nevoia să iasă public, la acel moment, pentru a demonta speculațiile făcute referitor la fiica sa.
Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.”, a explicat tatăl Simonei Halep, la acel moment.

Ce spune despre evenimentul mult așteptat
Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit deja data nunții. Aceasta va avea loc, cu mare fast, în 2022. Până atunci însă, campioana are de gând să mai organizeze o super petrecere în cinstea logodnei, de această dată cu mai multe persoane decât în primă fază, când a decis să își cheme doar apropiații.

Va fi petrecerea de logodnă la care Simona va avea că invitați o mulțime de prieteni și amici. Deocamdată nu se știe daca aceasta vă fi organizată în București sau la Constanța. În tot cazul se anunță de pe acum a fi o mare petrecere.”, au dezvăluit apropiații sportivei, pentru ProSport.