Nu te gândeai niciodată la varianta asta. Unde au ales Simona Halep și Toni Iuruc să plece după nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă. După marele eveniment, s-a aflat unde au ales Simona Halep și Toni Iuruc să plece în luna de miere.

Deși își permiteau să aleagă o zonă exclusivistă, cei doi au oferit un nou exemplu de modestie.

Unde au ales Simona Halep și Toni Iuruc să plece în luna de miere
Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele după o relație de iubire de doi ani. Evenimentul a avut loc la Constanța în prezența prietenilor și familiilor celor doi. Petrecerea ce a urmat cununiei civile a avut loc la celebrul club Fratelli din Mamaia. Eveniment a fost cu adevărat grandios având în vedere numele invitaților dar și luxul ce a predominat atmosfera.

La trei zile de la marele eveniment, Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Cei doi au ales ca destinație, Turcia. Locul în care își vor petrece vacanța cei doi proaspăt căsătoriți a fost desconspirat de o câștigătoare de medalie olimpică. La aeroport, Simona Halep s-a întâlnit cu Simona Radiș, campioană olimpică în proba de dublu vâsle. Cele două sportive au făcut o poză împreună, care ulterior a fost postată de Radiș pe Instagram. Postarea campioanei olimpice însoțită de comentariul ”Ce coincidență. Același nume, același avion” a dezvăluit fără să vrea destinația în care își va petrece Simona Halep luna de miere. Avionul în care s-au îmbarcat cele două campioane și Toni Iuruc avea ca destinație Bodrum, Turcia.

Cei doi proaspăt căsătoriți vor avea parte de o vacanță de aproximativ două săptămâni. Sportiva va reveni în circuitul mondial pe 6 octombrie. Halep va juca la turneul de la Indian Wells, pe care românca l-a câștigat în 2015. În perioada 18 – 24 octombrie, Simona va participa la turneul de la Moscova. Sportiva a confirmat prezența și la Transylvania Open, al doilea turneu din circuitul WTA găzduit de Cluj-Napoca în perioada 25-31 octombrie.