Nu s-a îngrășat și nici nu este însărcinată! Andreea Mantea suferă de o afecțiune rară

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase și iubite prezentatoare TV din România. De-a lungul carierei sale, a fost implicată în multe proiecte și show-urile ei au fost foarte urmărite.

Ea este foarte apreciată și în mediul online, unde postează ori de câte ori are ocazia. Frumoasa prezentatoare pare să fi pus ceva kilograme pe ea, de unde fanii au început să tragă concluzii.

Ce afecțiune are Andreea Mantea
Andreea Mantea este foarte activă în mediul online. Frumoasa prezentatoare TV publică imagini ori de câte ori are ocazia și este foarte deschisă față de fanii ei, cu care împarte fiecare moment frumos din viața ei. În ultima vreme, aceștia au observat un detaliu interesant la pozele ei.

I se tot spune Andreei Mantea că a luat câteva kilograme în plus și fanii au început să se gândească la faptul că este însărcinată din nou, având în vedere că are o relație de aproape 5 ani. Ea a decis să facă lumină în acest caz și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

Andreea Mantea a mărturisit că suferă de o boală care o face să arate ca și cum ar fi gravidă. Ea a declarat că ar fi multe de spus și nu poate explica exact în ce constă boala, dar este o alergie care o face să arate de parcă s-a îngrășat sau ar fi însărcinată, dar nu se pune problema de îngrășat, pentru că are aceeași greutate.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…’, a spus Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare.

Cum a slăbit Andreea după naștere
Andreea Mantea a luat câteva kilograme în timpul sarcinii, de care a reușit, însă, să scape foarte repede. Ea a declarat că în doar 3 luni a revenit la forma inițială, cu o dietă care consta într-un stil de viață sănătos. Deși atunci nu făcea sport, acum este atentă mereu la activitatea ei fizică și la ce consumă, dar mărturisește că mai scapă și de sub control uneori.