„Nu mai comunicăm, ne închidem în noi” După şapte ani de căsnicie, Tavi Clonda a făcut anunţul neaşteptat despre căsnicia lui

Tavi Clonda a povestit că are o căsnicie solidă şi frumoasă, dar nu lipsită de discuţii în contradictoriu. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu solid, frumos şi, cel mai important, asumat.
Cei doi au fost întotdeauna deschişi cu fanii lor şi nu au susţinut că ar avea o relaţie perfectă şi că în familia lor ar fi o armonie continuă.
Dimpotrivă! Aceştia au recunoscut că s-au certat şi că au trecut peste cumpene dureroase. Comunicarea i-a ajutat, însă, mereu, iar după şapte ani de căsnicie, artistul şi prezentatoarea tv se înţeleg foarte bine, se respectă reciproc şi îşi educă frumos copiii, pe Victoria şi pe micuţa Iris.
Recent, Tavi Clonda a vorbit, desluşit, despre căsnicii, în general, dar şi despre relaţia cu soţia lui.
Tavi Clonda, declaraţii despre discuţiile aprinse cu soţia lui: „Nu ne mai spunem problemele, supărările”
” Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi
artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața. Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt.”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro
În aceeaşi notă de sinceritate, solistul a recunoscut că, de când sunt părinţi, el şi Gabriela sunt mult mai fericiţi, dar şi mai obosiţi şi câteodată nervoşi, iar de acolo pornesc discuţii mai aprinse.
De unde pornesc certurile dintre Tavi Clonda şi Gabriela Cristea?
” În general, încep când suntem foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum ne ieșeau lucrurile, se legau, fără să le punem cap la cap. Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi.
Apar discuții de genul: „Ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program”.
Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu o să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt.”, a adăugat Tavi Clonda, pentru publicaţia amintită.