Nu ieşiţi din case! S-a dat alarma prin RO-ALERT, situaţia e gravă!

Pericol pentru turiștii din Bușteni! Un urs a fost filmat chiar prin centrul stațiunii, la doar câțiva metri de o femeie.

Imagini inedite și din Maramureș acolo unde un rus a fost suprins prin curțile oamenilor.

Un urs a fost filmat chiar prin centrul stațiunii Bușteni, la doar câțiva metri de o femeie, care aștepta în stația de autobuz.

ULTIMA ORA : Imagini șocante într-un cimitir. Cum a fost surprins un cuplu, printre morminte: „Nu mă așteptam la o astfel de mizerie”

Un șofer și-a scos telefonul și l-a filmat pe ursul aflat la plimbare pe străzile din centrul Bușteniului. Bărbatul încerca să îi atragă atenția femeii că era în pericol, la doar câțiva metri de ea alerga un urs. Norocul acesteia a fost că animalul a traversat pe partea cealaltă.

Imaginile au fost suprinse când abia se înserase, iar turiștii se aflau la plimbare și oricând ar fi putut să dea nas în nas cu ursul.

Un alt urs se plimba liniștit prin curtea unui localnic din Maramureș
Incident mai puțin obișnuit în localitatea maramureșeană Bușag. Un urs a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui localnic plimbându-se liniștit prin curtea sa, printre mașini. Localnicii sunt cu atât mai speriați cu cât în zona respectivă nu a fost văzut niciodată un urs.

CITEȘTE ȘI: DACĂ AI PENSIE TREBUIE SĂ CITEȘTI ASTA

Zona împădurită este la kilometri buni de sat și nimeni nu știe cum a ajuns animalul printre casele oamenilor.

Incident mai puțin obișnuit în localitatea maramureșeană Bușag. Un urs a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui localnic plimbându-se liniștit prin curtea sa.

Localnicii sunt cu atât mai speriați cu cât în zona respectivă nu a fost văzut niciodată un urs. Zona împădurită este la kilometri buni de sat și nimeni nu știe cum a ajuns animalul printre casele oamenilor.

 

Cel Mai Tare Banc DE AZI APASA AICI