Nu-i de mirare că nimeni nu vrea să se angajeze la cântăreață și toate fug. Ce se întâmplă când o menajeră ajunge în casa Irinei Loghin

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Irina Loghin a anunțat că are nevoie de ajutor pentru a angaja o menajeră, însă condițiile sunt extrem de stricte.

Mai exact, artista are nevoie de o femeie care să locuiască în casa ei și să aibă grijă de ea non-stop.

Dar nu poate fi oricum

– nici prea tânără, nici prea bătrână, nici prea grasă, nici prea slabă, fără vicii, dar bucătăreasă talentată și să accepte să lucreze doar cu o zi de pauză pe săptămână.

Nu e de mirare, astfel, că procesul a început de aproape jumătate de an și până acum nu s-a găsit nicio femeie doritoare.

”Dragi prieteni, după cum probabil ați aflat, caut o menajeră internă (care să locuiască permanent la mine). Este o decizie foarte dificilă pe care trebuie să o iau, deoarece este foarte greu să bagi o persoană străină în casă, iar selecția este foarte riguroasă. Vreau să mă asigur că aleg persoana cea mai potrivită. Sper să mă înțelegeți.

Criteriile de selecție sunt următoarele: să aibă în jur de 50 de ani, să nu aibă vicii (consum de alcool, fumat), să aibă un aspect fizic plăcut (să nu fie supraponderală, să nu fie neglijentă etc.).

– să fie meticuloasă, atentă la detalii, să fie o persoană deschisă, optimistă, sinceră, cu mult bun simț, să aibă un suflet bun ,să îi placă curățenia, să știe să gătească, să fie o bună gospodină,
– să nu aibă obligații familiale (trebuie să stea la mine, având liber doar duminica).