Nu doar Monica Gabor are iubit bogat! Sora ei, Ramona, a ajuns milionară în Dubai.

Ramona Gabor este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei pe care România le are.

Sora Monicăi Gabor a plecat peste hotare în urmă cu câțiva ani și s-a stabilit în Dubai.

De când s-a stabilit pe teritoriul arab, Ramona Gabor a devenit din ce în ce mai absentă în lumea mondenă. Mulți s-au întrebat dacă are o relație și abia acum s-a aflat adevărul.

Cine este iubitul Ramonei Gabor

Ramona Gabor a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă are o relație sau dacă există vreun bărbat în viața ei. Șatena mereu a ocolit răspunsul la întrebare, ba mai mult, uneori a și lămurit care este motivul pentru care nu își dorește să dea detalii. Ramona Gabor a spus că nu se va afișa cu un bărbat până ce acesta nu îi va fi soț sau poate chiar nici atunci.

”Am mai spus-o: nu voi posta niciodată imagini cu un bărbat dacă acesta nu îmi este soț și, poate, nici atunci. Am învățat că este foarte frumos să iubești și să fii iubită fără ca cei din jur să te judece pe tine sau să îți judece relația. Voi răspunde bucuroasă la orice altă întrebare cu excepția relației mele, această chestiune mă privește doar pe mine, familia mea și prietenii apropiați.”, a declarat Ramona Gabor.

Spre „ghinionul” ei o apropiată a dat-o de gol și a spus că Ramona ar avea o relație foarte serioasă de mai bine de opt ani. Aceeași sursă a povestit că adesea Ramona le atrage atenția prietenelor sale care îi pășesc pragul n Dubai că nu își dorește să se afle despre iubitul ei. Se pare că românca se iubeste cu un tânăr putred de bogat care o susțin în tot ceea ce face.

”Are o relație de opt ani. Iubitul său locuiește în Dubai, dar nu este de aici. O sprijină în proiectele și afacerile sale, se consultă în orice și îi dă toată libertatea de care are nevoie. Este tânăr și bogat, dar important este că se înțeleg perfect. Ramona este foarte bine, are tot ceea ce-și dorește. O duce mai bine decât Monica.”, a declarat o prietenă de-a Ramonei.

Ramona Gabor, femeie de afaceri de succes în Emirate

Ramona Gabor este un antreprenor de succes. Frumoasa româncă a lăsat de-o parte modelingul și s-a axat pe zona afacerilor. Ramona Gabor și-a creat propriile parfumuri care îi poartă numele și pare să aibă vânzări considerabile. Chiar ea a declarat că este foarte atrasă de zona afacerilor.

”Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca și model, am avut de-a lungul timpului tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Pe parcurs m-am abătut de la planul inițial și am făcut zece parfumuri care fiecare exprimă prin numele său un sentiment, o emoție, o motivație pozitivă.”, a mărturisit mai de mult Ramona Gabor.