Nu Cumpărați Acest Medicament! Monica Pop Atenționează

Nu cumpărați acest medicament! Monica Pop, medic oftalmolog,

atrage atentia în privința unui medicament despre care se spune că ar vindeca anumite boli de ochi.

Oftalmologul îi sfătuiește pe oameni sa nu creadă în această înșelătorie.

“Înşelătorie cu boli de ochi vindecabile cu un medicament-minune, pe Facebook!

Altă invenţie nemernică pentru a face bani! Alţi nemernici care scriu o poveste cu un student (Răzvan Stratulat,) inexistent, desigur, care ar fi inventat un medicament miraculos pentru boli de ochi. Şi un director al spitalului nostru, Timofte Marcus!!! Care nu există! (Doar ne ştie toată lumea!)

Pentru naivii cu bani de aruncat!

Şi pentru bolnavii necăjiți!

Ce șarlatani nemernici!

Vom reclama la organele în drept şi vom mediatiza şi această înşelătorie!

Nu cumva să credeţi!”, scria medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice, pe pagina sa de Facebook.

E posibil ca fb sa admită asemenea șarlatanii, sa permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul si depresiile obezilor si consecintele lor??!!

Acesti ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră ca pot slabi cu mizeriile de pastile, solutii, lichide, etc, c toxice si periculoase, inventate de ei pentru a obtine bani nemunciti! Oribil!

◆DACA AR EXISTA MEDICAMENTE DE SLABIT, AR MAI EXISTA APROAPE UN MILIARD DE GRASI PE PLANETĂ??!!

NU, DESIGUR! E LOGIC, NU ???!!!

NEMERNICII CU INVENTIILE LOR JOSNICE, FARA VREO LEGATURA CU SCADEREA IN GREUTATE, DIMPOTRIVĂ, NU TREBUIE RESTRICTIONATI DE FB? NUMAI CEI CARE SCRIU CE NU CONVINE UNORA?!
AU SUTE DE RECLAMATII SI DE RAPORTĂRI!!! FARA REZULTAT!

NU E PRIMA DATA ABORDAT ACEST SUBIECT! LA FEL SI DESPRE UNELE INVENTII DE MEDICAMENTE PREZENTATE CA “MIRACULOASE” PENTRU DIFERITE BOLI : CANCER, DIABET, HIPERTENSIUNE,!!! ETC!
DE CE PERMITETI ASA CEVA?