Nu a putut avea copii, astfel că a adoptat două fete!

O femeie din comuna Blăgești, județul Bacău, merită tot respectul.

După ce s-a împăcat cu gândul că nu poate deveni natural mamă, Artemisa Andone a adoptat două fetițe născute la o diferență de doar patru zile.

Pentru a avea grijă cum trebuie de Alexandra și Niculina, Artemisa Andone a renunțat inclusiv la serviciu.

Fetele au mers la școală, au urmat o carieră în muzică, iar acum mama adoptivă merge cu ele la toate spectacolele unde sunt invitate să cânte.

Se înteleg perfect toate trei si împreună au grijă de mezina familiei, Elena, fetita luată în plasament de ceva timp de Artemisa Andone.

“Eu trăiesc prin fete, îmi aduc satisfacție și îmi crește inima când le văd, mai ales când urcă pe scenă și cântă. Am niște emoții și niște trăiri foarte intense, că mi-e foarte greu să le descriu“, a spus Artemisa Andone, potrivit vremeanoua.ro.

Pe Alexandra și Niculina le-a adoptat în urmă cu aproape 14 ani. “De câte ori auzeam cuvântul , parcă se întâmpla ceva în mine, în sufletul meu…

Mă apăsa mereu gândul acesta că mie nu are cine să-mi spună . Într-o zi, am zis: . Și am găsit două fetițe, am zis pe loc că le adoptăm pe amândouă”, își amintește Artemisa Andone.

La un an, i-a murit sotul, dar femeia a continuat cu procesul de adopție, care a durat opt ani. “Lumea a rămas uimită, pentru că se aștepta să renunț la una dintre ele sau chiar la amândouă. .

Dar eu am zis la bătrânete“, povestește Artemisa Andone.

Ca să le crească, femeia fost nevoită să-și abandoneze serviciul, iar când a murit sotul ei a renunțat și la afacerea pe care o detinea.

Acum, singurul lucru pe care și-l mai dorește este ca ea și fetele ei să fie sănătoase.

“Săptămâna trecută au avut spectacol la București, au stat patru zile.

De 1 Decembrie, au fost la Alba Iulia, au cântat, sunt înscrise și într-un cor la Floreni, mai exersează și la o școală de canto, cu profesorul Narcis Răscanu“, a mai spus Artemisa.