Nimeni nu se aștepta la asta

Share
Ana Maria Popescu s-a întors în țară de la Jocurile Olimpice de la Tokyo și l-a înfruntat pe Ministrul Tineretului. Spadasina a avut un mesaj tranșant pentru Eduard Novak. Nimeni nu se aștepta la asta. Sportiva i-a spus ministrului că ea credea că o va aștepta cu cecul de 5 milioane de lei.

Mesajul Ana Mariei Popescu pentru ministrul Tineretului și Sportului
Întoarsă în țară, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a obținut medalia de argint, spadasina Ana Maria Popescu a avut un mesaj dur pentru actualul ministru al Tineretului.

Credeam că mă așteptați cu cecul de 5 milioane de lei, dar nu-i problemă că mai avem timp să mi-l dați și să facem o sală nouă pentru copiii aceia. Îmi doresc foarte mult să ajungeti dvs la Tokyo și să luati aurul pe care eu am fost în stare sa-l iau, au fost o parte din cuvintele Ana Mariei Popescu adresate Ministrului Tineretului și Sportului.

Spadasina a declarat că a trecut prin multe, a fost greu, dar a demonstrat că se poate și că nu contează culoarea medaliei. A avut ambiția de a ajunge la Tokyo și asta s-a întâmplat. Ana Maria Popescu spune că a fost la Tokyo pentru ea și nimeni altcineva.