Nimeni nu a dorit-o pe această fată cu ochi de argint, până când o femeie a văzut o poză de-a ei și a schimbat totul

Primrose s-a născut în China cu glaucom congenital, o problemă medicală care i-a transformat complet ochii.

În primele 23 de luni de viaţă ea nu a primit niciun tratament şi acest lucru i-a provocat multă durere şi chin.

Era incapabilă să vadă şi mai mult de atât, o tulburare a auzului o făcea să nu poată auzi ca un copil normal. Mama lui Primrose a abandonat-o şi astfel copila a ajuns la orfelinat.

Abandonată şi fără ca nimeni drag să-i fie aproape, nu a învăţat niciodată să bea dintr-un biberon şi a fost neglijată mai tot timpul. Abia putea să-şi ţină capul în sus şi nu a cunoscut niciodată ce înseamnă dragostea sau confortul în scurta ei viaţă de până atunci.

Pe cealaltă parte a globului, Eryn creştea doi copii împreună cu soţul ei, Chris. Pur şi simplu s-a întâmplat să răsfoiască fotografiile cu copii adoptabili de pe Facebook când a văzut o poză cu Primrose. Copilul i-a frânt inima şi ceva din interiorul ei i-a spus că trebuie să depună toate eforturile pentru a o adopta pe acea fetiţă.

S-au zbătut pentru a strânge banii necesari pentru adopţie, iar când au ajuns la ea, fetiţa avea febră şi era foarte bolnavă. În acel moment nu ştiau sigur dacă Primrose era suficient de sănătoasă ca să poată fi adoptată şi pentru a putea pleca acasă cu noua ei familie. Din fericire, Eryn, Eric şi Primrose au depăşit toate greutăţile şi au putut merge acasă, împreună.

După ce Primrose îşi petrecuse cu familia ei puţin peste o lună, Eryn a dorit printr-o postare să-i aducă un omagiu noii sale fiice.