Niculina Stoican, Sunata De Amanta Sotului! Ce I-A Spus La Telefon Intrece Orice Imaginatie:

Niculina Stoican a povestit un moment petrecut in familia ei: cum a reactionat atunci cand a fost sunata de amanta sotului ei, Vasile Stanescu.
Chiar daca scena ar fi avut loc in trecut, cantareata a vorbit recent despre acel episod.
Interpreta de muzica populara nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca barbatul ei este curtat de femei.
In felul sau caracteristic, Niculina Stoican a povestit un episod inedit din familia sa. Interpreta de muzica populara spune ca a fost sunata de amanta sotului ei, care i-a spus la telefon ca pe ea o iubeste.
Putina lume stie faptul ca Niculina Stoican este casatorita cu Vasile Stanescu de 30 de ani si au o casnicie frumoasa, dar, de-a lungul timpului, relatia lor a fost pusa la mari incercari. Cei doi au impreuna un fiu, pe Vlad, pe care il iubesc.
Canareata a avut parte de incercari de-a lungul relatiei si a relatat un episod in care a fost sunata de o femeie, care s-a dat drept amanta sotului.
Femeia i-ar fi spus cantaretei ca sotul ei o iubeste pe ea si nu pe vedeta. „N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e.
Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția.
Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.
Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu.
Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a spus Niculina Stoican la Antena Stars, în urmă cu ceva timp, notează spynews.ro.