Niculina Stoican l-a visat pe Petrică Mîțu Stoian! Ce mesaj i-a transmis artistul din lumea de dincolo:

Niculina Stoican a acordat un interviu în preajma sărbătorilor în care a vorbit despre relațiile de prietene cu colegii de

scenă, dar și despre prietenia cu Petrică Mîțu Stoian.

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară a făcut mărturisiri în premieră despre o parte dintre colegi de breaslă.

După moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian au ieșit la lumină mai multe detalii neștiute de fani și adevăruri despre relațiile dintre colegii săi de breaslă.Niculina Stoican a avut o relație sinceră cu artistul, atât pe scenă, cât și în viața privată. Însă, fanii au aflat abia acum că în cazul lui Constantin Enceanu, Steliana Sima și Mariana Ionescu, relația este diferită.
„Eu nu am fost niciodată prietenă nici cu Enceanu, nici cu Steliana Sima și nici cu Mariana Ionescu. Noi suntem colegi și asta nu înseamnă că nu îi prețuiesc pentru ceea ce sunt ei, pentru faptul că facem parte din aceeași generație.

Nu ne-am vizitat niciodată, dar asta nu înseamnă că este greșit. Nu înseamnă că dacă apărem la televizor și stăm unii lângă alții și zâmbim, ne petrecem, lucrul acesta trebuie să-l facem pentru public. Nu înseamnă că după ce ieșim din filmare trebuie să ne batem sau trebuie să ne ducem de la unul la altul să dormim câte o săptămână că trebuie să mulțumim pe cineva. Nu-mi trăiesc viața ca să mulțumesc pe cineva, că nu am de ce.
Eu sunt foarte stăpână și foarte corectă pe ceea ce spun și îmi susțin sentimentele și ceea ce sunt și nu am nimic de ascuns. Ei sunt colegii mei, nu au fost niciodată prietenii mei.”, a mărturisit Niculina Stoican într-un interviu la Pro tv.