Nicoleta Guță, mărturisiri dureroase despre fostul soț: „M-a bătut în noaptea nunţii”

Nicoleta Guță a rememorat niște momente dramatice petrecute în ziua care ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă pentru ea –
cea în care s-a căsătorit.

Atunci, fiica lui Nicolae Guță susține că a fost înjurată și chiar bătută de către cel care tocmai îi devenise soț.

Nicoleta Guță a trecut, la o vârstă extrem de fragedă, prin momente dificile, pe care recent le-a rememorat, amintindu-și cum a fost ziua și, respectiv, noaptea nunții sale. Fiica lui Nicolae Guță a fost victima geloziei soțului ei.

Nicoleta Guță s-a căsătorit cu iubitul ei Andrei la o vârstă la care majoritatea fetițelor se joacă cu păpușile. Avea 12 ani atunci și, cu siguranță, altfel își vedea viitorul alături de tânărul de care se îndrăgostise. visele ei s-au spulberat însă mai repede decât și-ar fi imaginat, tânăra devenind victima soțului ei încă din ziua în care s-au căsătorit. Din cauză că era excesiv de gelos, Andrei a reacționat violent față de cea care-i devenise soție.

Fiica lui Nicolae Guță, o artistă extrem de talentată, a rememorat recent unul dintre cele mai dureroase momente ale vieții sale – ziua care, de fapt, ar fi trebuit să fie cea mai fericită pentru ea… Nicoleta povestește că, în ziua nunții sale, proaspătul ei soț a reacționat violent din cauză că mireasa lui a primit un buchet de flori de la un invitat. Artista a povestit că a fost agresată de soțul ei chiar în acea noapte, în timp ce mama ei a fost înjurată de proaspătul ei ginere. Artista a povestit, cu durere, căîncă nu poate privi imaginile de la nunta lor…

„Era un om foarte gelos, excesiv de gelos şi cu o mentalitate foarte scăzută. Sunt imagini de la nunta mea şi chiar nu vreau să le privesc deloc, pentru că am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înţelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost şi agresiv. M-a bătut în noaptea nunţii. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama şi mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afară, şi m-a sărutat amical’, a mărturisit Nicoleta Guţă.