Nicolae Botgros, suferință uriașă după moartea soției: Greu, foarte greu! Toţi îmi spun „Maestre, fii tare, fii puternic”

Nimic nu este mai dureros pentru sufletul omenesc decât pierderea persoanei cu care ai pornit la drumul vieții pentru ați construi o familie și o casă.

Dirijorul Nicolae Botgros a cunoscut această suferință căreia cu greu îi poate face față.

„N-am să pot trăi! Îmi vine greu.” sunt cuvintele bărbatului îndoliat. Ce decizie a luat acesta?

Doliul purtat persoanei căreia i-ai jurat credință și iubire pentru întreaga viață și alături de care ai avut mii de planuri pentru viitor este cel mai greu. Ce lovitură ar putea fi mai dureroasă decât aceasta? Dirijorul Nicolae Botgros, din nefericire, a cunoscut această suferință. Acesta nu-și mai revine nici acum după decesul femeii cu care s-a căsătorit. Au trecut mai bine de trei luni de zile de la trecerea la cele sfinte ale Lidiei Bejenaru Botgros, însă bărbatul cu care s-a măritat este în continuare marcat și nu poate accepta lipsa acesteia.

Ce decizie a luat Nicolae Botgros
Din cauza lacrimilor de tristețe vărsate după moartea femeii iubite, artistul a luat o decizie radicală. Acesta a făcut publice planurile sale în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Dirijorul a explicat că îi este dificil să se obișinuiască cu ideea că nevasta sa a plecat definitiv din viața sa, amintirile rămase încă vii îi reapar în gând de fiecare dată când se află în casă. Din această cauză, s-a gândit să scoată la vânzare apartamentul în care au locuit împreună. Nicolae Botgros a explicat că de la decesul Lidiei, el locuiește în casa fiului său, unde intenționează să rămână.

„Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul și să-l dau că n-am să pot trăi, îmi vine greu. Sunt multe amintiri acolo, e greu”, a spus bărbatul îndoliat.

Dirijorul merge zilnic la mormântul soției sale
Din cauza sentimentelor puternice de dor, artistul își vizitează persoana iubită zilnic la mormânt. Uneori merge chiar de două ori pe zi la cimitirul în care este înmormântată femeia sa.

„Toţi îmi spun „Maestre, fii puternic”. Puterea mea astăzi zace în pământ”
Nicolae Botgros și-a deschis sufletul și a povestit, cu lacrimi în ochi și cu inima sfâșiată, cât de greu i-a fost să accepte că femeia pe care a cunoscut-o de la 15 ani, cu 53 de ani în urmă, nu mai este. Acesta a spus că, în ciuda suportului moral primit din partea cunoscuților, „puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia.”

„Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii. Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus.