Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției sale. Cunoscutul artistul este distrus de durere

Cunoscutul artist Nicolae Botgros a făcut primele declarații după moartea soției sale, care a fost răpusă de o grea maladie în urmă cu o săptămână.

Lidia Bejenaru, cea care i-a fost soție dirijorului Orchestrei Lăutarii, s-a stins la doar 68 de ani. În curând, cei doi ar fi urmat să celebreze nunta de aur, dar soarta i-a răpit-o pe cea care i-a fost soție timp de 49 de ani.

Nicolae Botgros trece prin momente dificile după ce soția sa, Lidia Bejenaru Botgros, s-a stins din viață. Artistul este împietrit de durere și și-a găsit puterea să vorbească pentru prima oară despre moartea partenerei sale.

Nicolae Botgros avea să treacă, în urmă cu o săptămână, prin cel mai dificil moment din viața sa. Soția sa, Lidia Bejenaru Botgros, a pierdut lupta cu viața, iar vestea tristă a fost dată de Iuliana Tudor, prezentatoarea de la TVR1. „S-a stins din viață Lidia Bejenaru Botgros! Sincere condoleanțe familiei!”. Alături de mesajul dureros, vedeta a postat și o imagine alb-begru cu interpreta de muzică populară.

Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției
Lidia Botgros a murit la vârsta de 68 de ani, iar în ultimii ani a trecut prin clipe dureroase. De-a lungul timpului nu s-a vorbit despre problemele de sănătate ale acesteia, însă fiul său, Corneliu Botgros, a fost primul care a spus că mama sa a avut cancer la colon, într-o formă grea. Din păcate, artista a pierdut lupta împotriva acestei boli nemiloase.

După o săptămână de suferință, Nicolae Botgros a făcut primele declarații despre moartea Lidiei Bejenaru. Artistul a spus care au fost ultimele momente din viață ale soției sale. Conform acestuia, soția sa a suferit trei intervenții chirurgicale înaine să se stingă.
Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe data de 11 a operat-o, după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea, foarte avansat, deja în stadiul de metastază, ea avea diabet de vreo 20 și ceva de ani”, a spus cu lacrimi în ochi Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru, căsnicie de 49 de ani
Celebrul dirijor a mărturisit îndurerat că, deși familia este alături de el în aceste momente dureroase, se simte singur și îi este foarte dor de partenera sa de viață. Cei doi se cunoșteau de la vârsta de 15 ani și au fost căsătoriți aproape 50 de ani.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 49 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani, de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai spus Nicolae Botgros.