Nicolae Botgros își plânge în continuu nevasta. Nu mai poate locui acasă de durere: „Îmi aduce aminte de Lidia!”

Nicolae Botgros trece printr-o perioadă extrem de grea, de când soția lui a plecat din această lume. Interpreta Lidia era grav bolnavă și organismul ei a cedat în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Dirijorul își plânge întruna soția și regretă că a pierdut tot ce avea mai de preț odată cu plecarea ei.

Nicolae Botgros este răpus de durere
Soția lui Nicolae Botgros a decedat acum aproximativ două săptămâni. A lăsat în urmă o familie îndurerată, dar se pare că cel mai afectat și distrus este chiar dirijorul, care nu concepe viața fără soția lui, alături de care a stat 50 de ani.

Nicolae Botgros spune că nu poate uita toate momentele frumoase petrecute alături de soția sa. Regretă acum că i-a greșit soției, dar îi este recunoscător că l-a iertat și că familia lor a rămas, în continuare, unită și nu a fost afectată de certuri. Dirijorul mărturisește că nu există lovitură mai mare decât cea provocată de de pierderea celei care i-a fost alături de cinci decenii.

„Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă…Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune. S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu. Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta’, a mărturisit Nicolae Botgros

Nicolae Botgros nu mai poate locui în casa lui
Nicolae Botgros îndură cu greu despărţirea de soție și spune că ar fi dat orice să o mai poată avea lângă el și declară că acum nu are nevoie de nimeni, dacă nu o are pe ea. Dirijorul spune că a făcut tot ce se putea pentru ea, a mers la doctori de peste tot din lume doar să o vadă bine, dar destinul ei a fost altul decât se așteptau.

După ce soția lui a murit, dirijorul a luat o decizie radicală. El s-a mutat în casa băiatului său, Corneliu, pentru că singurătatea îl distruge și nu mia poate locui în casa unde a stat alături de soția lui, pentru că orice lucru îi amintește de ea, chiar și un obiect banal. Toată familia o plânge pe Lidia și este în șoc.

„Eu nu am mai intrat la mine în casă de două săptămâni, de când nu mai e Lidia. Mă uit la Cornel, plânge, mă uit la Cristi (nr: nepotul lui Nicolae Botgros), plânge. Și periuța de dinți mă leagă de ea și îmi aduce aminte de Lidia’, a mai declarat dirijorul.