Neti Sandu are o familie frumoasă pe care o ține departe de ochii lumii. Imagini inedite din vacanța petrecută în Franța

Neti Sandu este cunoscută de o țară întreagă însă horoscopista de la Pro TV evită să dea prea multe detalii despre familie.
În trecut, aceasta a suferit enorm din dragoste, după ce a fost implicată într-o relație care a durat 10 ani. De asemenea, Neti Sandu a avut și un mariaj în tinerețe, care a durat doar doi ani.
La cei 63 de ani pe care îi are, Neti Sandu este, pentru multă lume, compania de care au nevoie dimineața, la cafea. Vedeta Pro TV prezintă horoscopul de aproape 27 de ani și a devenit un nume în domeniu, probabil cel mai cunoscut de la noi din țară.
Cu toate acestea, astrele nu s-au aliniat însă mereu bine pentru Neti, cel puțin în ceea ce privește viața ei amoroasă. Însă familia înseamnă altceva pentru ea și o face nespus de fericită!
Neti Sandu are o familie frumoasă
Zilele acestea, Neti Sandu se află în concediu. Celebra prezentatoare a horoscopului de la Pro TV a plecat la Paris, iar din imaginile publicate pe Instagram se poate vedea că radiază de fericire. Neti Sandu se află în vacanță cu familia ei, iar pe rețelele sociale a publicat o poză frumoasă alături de celebra ei nepoată, Alice Kapelovies (32), una dintre fiicele surorii sale, Mari Kapelovies.
Alice este vedeta familiei din punct de vedere sportiv, pentru că este o importantă jucătoare de volei, componentă a lotului național. În prezent, Alice este căpitan la CSO Voluntari.
Pe lângă Alice, Neti mai are o nepoată, tot de soră, pe nume Andreea, care are doi copii. Astfel, Neti se bucură și de doi strănepoți, Alexia și Darius. Și, pentru că talentul rămâne în familie, și strănepoata este o jucătoare de volei cu viitor strălucit, mai ales că până la 19 ani a strâns o mulțime de titluri.
Alexia Căruțașu este cea mai bună voleibalistă a României în ultimele două sezoane, iar acum evoluează în Turcia. Voleibalista de 19 ani a semnat cu Vakifbank Istanbul, cel mai de succes club de volei feminin din lume.
În plus, puțini știu că tatăl lui Alice, Sandu Kapelovies, este un cunoscut antrenor de volei din România. În martie 2018 el a fost exclus din voleiul românesc, pentru că l-a înfruntat pe președintele Federației Române de Volei, Gheorghe Vișan. Între timp, Sandu Kapelovies a fost reprimit și în prezent este președintele Clubului Sportiv Spike București.
Neti Sandu, eșecuri amoroase
În urmă cu mai mulți ani, într-un interviu cu Andreea Esca, Neti Sandu a făcut câteva dezvăluiri despre trecutul ei amoros. Astfel, ea s-a destăinuit cu privire la mariajul avut în tinerețe, dar și la o relație de lungă durată în urma căreia a fost părăsită fără prea multe explicații.
„M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un coleg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți.
După aceea am avut o relație de 10 ani. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea. A fost înfiorător de greu, nu greu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formularea era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia.
El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație”, a dezvăluit Neti Sandu.
În urma acestor eșecuri, Neti Sandu a renunțat să-și refacă viața amoroasă. Astfel, ea s-a axat total pe relația cu sora, nepoatele și strănepoții, cele mai importante persoane din viața ei.