Nea Marin, în lacrimi la Poftiți pe la noi. Ce veste tristă a dat despre emisiunea de la Antena 1

Nea Marin, prezentatorul emisiunii „Poftiți pe la noi” de la Antena 1, a primit o veste neplăcută pe care a fost nevoit să o împărtășească cu toată lumea.
Dansatorul a izbucnit în lacrimi la ultima difuzare a show-ului, care a apărut pe sticlă marți, 1 februarie 2022. Vedeta susține că se aștepta la acest moment neașteptat.

Nea Marin a primit un plic care l-a pus pe gânduri. După câteva minute de suspans și după emoții vizibile cu ochiul liber, prezentatorul a deschis scrisoarea.

Rândurile nu au fost deloc pe placul vedetei, care s-a încruntat și s-a abținut cu greu să nu plângă. Din păcate, vestea i-a lăsat pe toți cu sufletul trist.

Nea Marin, în lacrimi la emisiunea pe care o moderează. Ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1
Andrei Ștefănescu și Răzvan Babană au așteptat cu sufletul la gură să afle ce mesaj apare în rândurile din scrisoare. Același lucru s-a întâmplat și în inima celorlalte vedete de la „Poftiți pe la noi”.

„Zi, bre, cu voce tare, ce ai pățit, ce s-a întâmplat. A primit ceva rău. Dacă nu mai vorbește, e de rău. Dar zi, bre, cu voce tare, că ne bagi în sperieți!”, au spus Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, conform spynews.ro.

Prezentatorul și cunoscutul dansator nu a stat prea mult pe gânduri și le-a dat vestea concurenților. Din păcate, nu este deloc una bună pentru vedete și nici pentru cei din fața micilor ecrane.