Năzdrăvanul prinț Louis i-a dat din nou bătăi de cap lui Kate Middleton

Prințul Louis a fost, de departe, vedeta numărul unu de la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a! Imaginile cu băiatul ducesei Kate Middleton au împânzit internetul, făcând deliciul publicului.

Au apărut noi ipostaze amuzante în care Prințul Louis a fost surprins în cadrul unui eveniment din seria celor dedicate Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Prințul Louis, din nou în centrul atenției la Jubileul Reginei Elisabeta
Kate Middleton, mama băiatului, a fost nevoită să îl oprească după ce i-a pus mâna la gură. Micuțul nu s-a putut astâmpăra. Năzdrăvanul a făcut glume inclusiv pe seama ei.

Prințul în vârstă de 4 anișori a manifestat un comportament mai puțin protocolar în timp ce urmărea Concursului Jubileului de platină duminică, 5 iunie 2022.

Ducesa a încercat în cel mai politicos mod cu putință să îi spună fiului ei că nu este frumos ce face. Evident, acesta nu a ascultat-o din prima. Maimuțărelile lui i-a cucerit pe toți, cu toate că a provocat câteva situații stânjenitoare pentru soția lui William.

Băiatul, extrem de gălăgios, a făcut o serie de fețe. A scos limba și și-a pus degetul cel mare la nas, realizând un adevărat număr de comedie în tribună.

La un moment dat, Louis părea să arunce o pernă, clipă în care Kate s-a văzut nevoită să fie ceva mai fermă. Comportamentul lui Louis a atras și atenția lui Mike Tindall, soțul verișoarei lui William, Zara.