Natașa Raab, mărturisiri cutremurătoare. Boala de care suferă i-a distrus viața: “Îmi afectează creierul!”

Natașa Raab este una dintre cele mai celebre actrițe din țara noastră. Aceasta este imaginea uneia dintre cele mai renumite firme de lactate.

Actrița a adus zâmbetul pe buze ani la rând românilor, dar acum trece printr-o perioadă extrem de sensibilă șiu s-a schimbat complet în ultimii ani. Boala i-a distrus complet viața și nu știe ce să mai facă.

Natașa Raab suferă de o boală gravă
Pe Natașa Raab o ştiţi din serialele de televiziune precum “Inimă de ţigan” şi “Regina”, dar şi din reclama la lactate, care i-a adus și mai mult succes. A fost iubită pentru umorul său de neegalat și pentru imaginea pozitivă pe care o afișa de fiecare dată.

De ceva timp, marea actriță a dispărut din atenția publicului. Boala a făcut-o să fie mereu supărată și i-a schimbat complet viața activă pe care o avea înainte. Actrița suferă mult din cauza faptului că nu mai poate urca pe scenă și nu mai este la fel de activă ca înainte, când era într-o stare de zile mari.

Natașa are tot felul de gânduri negre și simte că nu mai are pentru ce trăi. Nu se poate descurca singură și depinde de o însoțitoare. Boala pe care o are îi afectează creierul și din acest motiv nu mai poate juca și s-a retras.

‘Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit’, a povestit Natașa.

Natașa Raab, distrusă după moarte soțului
De când a murit soțul ei, Natașa Raab este într-o suferință continuă și problemele sale s-au agravat și mai tare. A fost greu să îl vadă în ultimele sale luni de viață și să nu îi poată alina suferința cu încurajarea că totul va fi bine, pentru că acesta era medic și știa clar că nu se mai poate vindeca.

Marele regret al artistei este că nu a putut face copii și a ratat șansa vieții ei, de a deveni mamă. După ce a învins cancerul, a fost nevoită să facă histerectomie și așa nu a mai putut rămâne însărcinată, regret cu care va trăi toată viața.

‘Soţul meu a avut un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l ‘prosteşti’ să facă ce vrei tu. El spunea că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Ne-a părăsit anul trecut şi m-a lăsat singură. Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 20 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu insemi­nările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Nu duc lipsă de copii’, a declarat Natașa Raab