Narcisa Guta a sunat-o pe Sorina, dupa ce a aflat ca e grav bolnava! Ce a urmat intrece orice imaginatie

Narcisa Balaban, una dintre fostele soții ale lui Nicolae Guță, a venit în sprijinul Sorinei, despre care s-a aflat abia recent că se confruntă cu grave probleme de sănătate. Femeia a făcut un live pe TikTok și i-a mobilizat pe fani, cu scopul de a strânge bani pentru Sorina.

În filmare, Sorina Guță este vizibil slăbită, iar în continuare, cântăreața este conectată la oxigen, confruntându-se cu mari probleme la plămâni, iar artista nu prea poate vorbi, asta deoarece obosește foarte repede, Narcisa îndemnând-o chiar să nu mai zică nimic, pentru a nu se simți rău.

De asemenea, Narcisa îi îndeamnă pe fani să doneze, iar aceștia au reacționat rapid, foarte mulți dintre internauți fiind receptivi la propunerea fostei lui Guță.

„Oricum, auzi, Sorina! Prima, prima dată, când am început noi cu live-ul, eu cu tine, dacă eram puțin mai adunați trebuia să ai suma asta, nu chiar, dacă măcar acolo, un 9-10 mii trebuia făcuți, pentru că lumea face nene din primele 20 de locuri.(…) Nu mai vorbi Sorina, să nu ți se taie mai taie prea tare respirația, trebuie să vorbești mai puțin, cred.

(…) Oamenii ăștia din lumea muzicii care o știți pe Sorina, trebuia să se implice și ei”, a spus Narcisa Balaban, pe Live.

Sorina, prima soție a lui Nicolae Guță, a ajuns de nerecunoscut. Mai multe imagini cu femeia au devenit virale pe rețelele de socializare, după ce Tzancă Uraganu a dezvăluit că aceasta are nevoie urgentă de bani, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale în Turcia.

Sorina se zbate între viață și moarte, însă acest lucru pare să nu fie atât de important pentru fostul ei partener.

Tzancă Uraganu a mărturisit că femeia are nevoie urgent de suma de 10.000 de euro, pentru a putea fi operată în Turcia: „Sorina, care după cum știe bine toată lumea, trece printr-o stare foarte gravă,

cred că ar trebui să îi dăm cu toții o mână de ajutor, de la lăutari până la cei care ați fost bucurați de prezența ei la petreceri. Cu toții, țigani, români, fiecare om are și el problemele lui, ale lui, vedeți și voi cum stă treaba.

Cred că ar trebui să încercăm să o ajutăm să ajungă în Turcia, să facă o operație. Eu chiar am fost sunat personal de Sorina și de la ea am aflat cum este, în ce stare este”, a mărturisit Tzancă Uraganu, pe rețelele de socializare.