Narcisa ar fi câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Concurenții calitificați în Semifinală

Finala Chefi la Cuțite este foarte aproape. Aceasta are loc miercuri, 16 iunie 2021, de la ora 20:00 la Antena 1. Ultimul battle din acest sezon a fost câștigat de echipa mov.

În preferințele telespectatorilor, dar și surse din cadrul Antena 1, Narcisa ar fi marea câștigătoarea al sezonului 9. Concurenții care se califică în semifinală vor fi anunțați în acest articol, dupa finalizarea și jurizarea probei individuale.

Cine se califică în semifinala Chefi la Cuțite. Punctaj concurenți. Câștigătorul se alege în doar 2 zile:
Cea mai mică notă este nouă, care elimină în această seară doi concurenți în drumul spre câștigarea concursului Chefi la Cuțite. Punctele acumulate de fiecare concurent mai jos: Punctajul se actualizează live update. Acum se dau notele.
Cătălin – 15 puncte
Elena – 15 puncte
Florin – 15 puncte
Ștefan – 14 puncte
Riki – 12 puncte
Keed – 13 puncte
Au plecat acasă, duminică, 13 iunie 2021, ultimul battle:

Victorina
Dorin
UPDATE – Concurenții au intrat în restaurant. Urmează să aflăm notele pentru fiecare concurent. Chef Cătălin Dumitrescu spune că oricare din concurenții celor două echipe merită aplauzele lui.

UPPATE – Ștefan tot rissoto a avut e gătit, iată părerile juraților: „Arată frumos farfuria, nu mă dă pe spate gustul. Rissoto cu mazăre, puțin mai bine decât precedentul rissoto”, spune Chef Sorin Bontea.

UPDATE – Victorina a gătit Rissoto: „Rissoto e ceva simplu de gătit, iar alegerea mea (n.r. Florin Dumitrescu) i-a incurcat pe concurenți. Bontea: Nu era foarte cremos.

UPDATE – Fafuria lui Florin: Carnea este bine gătită, la fel și sosul, cartofii din farfurie până acum cei mai buni.

UPDATE – Keed a avut de gătit mușchi de vită, părerea juraților: „Are altă abordare, sub farfuria lui Cătălin. Bontea: Mușchiul de vită prea mult gătit.”

UPDATE – Farfuria lui Cătălin, părerea Chef-ilor: La unison cei trei Chefi spun că această farfurie a fost gătită corect.

UPDATE – Farfuria lui Dorin a fost mai slabă ca farfuria lui Riki, spun cei trei Chefi în timp ce gustau preparatele concureților. Sorin Bontea: „Niciuna din farfuriile cu somon n-a avut conopida gratinată”.