Mulți au zis că nu mai sunt un cuplu, dar Anamaria Prodan și Reghe au făcut anunțul. Ce veste!

Sărbătoare mare în familia Anamariei Prodan. Impresara și soțul ei Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de la căsătorie și au organizat o petrecere în cadrul căreia și-au reînnoit jurămintele din ziua nunții. Așa cum era de așteptat, la festin și-au invitat prietenii apropiați.

Anamaria și Reghecampf – 15 ani de căsnicie

Impresara fotbaliștilor și antrenorul Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de la căsătorie și au decis, cu această ocazie, să-și reînnoiască jurămintele. Îmbrăcată cu o rochie neagră, superbă, Anamaria a apărut la brațul soțului ei lângă care a construit un imperiu.

Vedeta a postat o poză pe Instagram, cu o descriere emoționantă în care a făcut un rezumat al celor 15 ani de căsnicie cu Laurențiu Reghecampf.

Petrecerea este în toi. Anamaria și Reghecampf și-au invitat toți prietenii apropiați să le fie alături în această zi specială pentru ei.

Iată că cei doi închid astfel gura celor care spuneau că relația dintre ei a murit demult, că apar împreună doar de fațadă, și, mai mult decât atât, că fiecare ar fi implicat, cu știrea celuilalt, într-o altă relație.

Anamaria și Reghecamp petrec la Snagov, alături de familie și cei dragi. Fanii de pe Instagram le-au urat fericire și casă de piatră.

Dumnezeu să vă însoțească pe drumul vostru împreună, să vă binecuvânteze iubirea și să vă dăruiască spor în tot și toate!

La mulți ani împreună! Suntem alături de voi!

Mulți mulți înainte cu sănătate și bucurii!

Fina Andreea Tonciu le-a transmis că îi iubește. Ea și soțul ei au fost cununați de către Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.