Mugur Mihăescu, noi dezvăluiri despre viața de cuplu.

Mugur Mihăescu (54 de ani) și soția lui, Rodica (52 de ani), formează un cuplu de mai bine de 25 de ani.

Perechea are împreună o fiică, Ivona, în vârstă de 22 de ani.

Ivona este studentă a Universității Bath din Marea Britanie, specializarea Administrarea Afacerilor. Mugur Mihăescu, noi dezvăluiri despre viața de cuplu. „Omul e supus greșelii” Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Mugur Mihăescu a vorbit despre mariajul cu Rodica.

„Sunt un soț acceptabil. Soția mea mi-a dat atâta libertate, nici celibatarii nu au avut atâta libertate ca mine. Nu am fost niciodată separat de soția mea”, a mărturisit actorul.
„Eu cu nevastă-mea nu am stat niciodată despărțiți. E adevărat că s-a întâmplat să nu ne vedem un timp, pentru că stăteam foarte mult în turneu plecat. O perioadă, ea a stat la Craiova. Dar niciodată nu s-a pus problema: «Gata, eu mă mut la mama!»”, a continuat.

„În viață, însă, omul e supus greșelii. Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt. E normal ca mintea lumii să facă scenarii, dar viața mea personală e privată. Până acum mi-a ieșit”, a mai spus. În trecut, actorul a dezvăluit cum s-au cunoscut el și soția lui. Rodica Mihăescu este profesoară de informatică.