Care este motivul divorțului lui Meghan Markle. Ce a scris (încă) soția Prințului Harry în cererea de divorț

Este din nou vâlvă la Casa Regală! Motivul: Meghan Markle, cea care a sfidat protocolul regal încă din momentul în care l-a cunoscut pe Prințul Harry.

Presa speculează tot mai mult faptul că ducii de Sussex vor ajunge, în cele din urmă, la divorț, iar din trecutul lui Meghan Markle ies la iveală detalii pe care aceasta le-ar fi vrut date uitării.

Meghan Markle nu se află la prima căsnicie, iar acest lucru a stârnit divergențe între Prințul Harry și Regina Elisabeta încă din momentul în care acesta i-a mărturisit că are intenții serioase cu fosta actriță de la Hollywood. În anul 2004, Meghan a întâlnit bărbatul care avea să-i devină primul soț:

Trevor Engelson, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și care a cerut-o de soție în anul 2010. Cei doi au fost împreună până în anul 2013, atunci când amândoi au scris negru pe alb că nu se mjai doresc reciproc și au ajuns la divorț.

Potrivit presei internaționale, motivul care a stat la baza separării lui Meghan Markle de Trevor Engelson au fost „diferențele ireconciliabile”.

Mai mult, se pare că și distanța a fost un obstacol în relația lor, căci cariera de actriță pe care a avut-o Meghan Markle și implicit rolul din serialul „Suits” au determinat-o să plece la Toronto, acolo unde au avut loc filmările. În tot acest timp, soțul ducesei de Sussex a rămas în Los Angeles, pentru că proiectele nu i-au permis să părăsească orașul și să o urmeze pe fosta actriță de la Hollywood.