Monica Davidescu, anunț șocant, în direct, la TV:

Moment imprevizibil la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Monica Davidescu a dat de înțeles că soțul ei Aurelian Temișan i-a cerut divorțul. Dani Oțil, cel care o intervieva, a rămas șocat preț de câteva secunde.
Monica Davidescu a fost invitată la „Neatza cu Razvan si Dani” pentru o prezentare de modă, alături de fiica sa.
Întrebată de Dani ce a primit de 1 si 8 martie de la Aurelian Temisan, Monica a raspuns: „Ești sigur ca vrei sa iți spun? Am primit o săptămănă de muncă și un divort.”
Dani Otil a rămas șocat: „Stai putin. Cum?”. Monica Davidescu a continuat spunând:
„Da, o saptamana de munca pentru ca noi lucram cu cei mici la cursuri de muzica si vine si el. Si mi-a oferit ‘divortul anului’, adica in final am terminat piesa care asa se numeste.”
Dani Otil si-a revenit imediat din soc: „Aaaa, deja ma luase inima. Ma si gandeam cum l-a apucat nebunia pe Temi la batranete sa divorteze”.
Aurelian Temișan, foc și pară pe ex-finul lui, George Burcea
Potrivit playtech.ro, la ziua de naștere a Clăriței de săptămâna trecută a fost prezent și George Burcea, însă acesta nu s-a putut bucura pe deplin de petrecerea micuței. A stat foarte puțin și, în plus, ar fi fost primit cu răceală de Aurelian Temișan, nașul său de cununie.
”A stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public.
Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie.
Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile”, susține sursa mai sus citată.