Monica Anghel Și Conacul Ei De Poveste Din Argeș

Monica Anghel, cunoscuta actriță de la Kanal D, a dezvăluit recent că a devenit proprietara unui conac în urmă cu 7 ani. Situat în comuna Berevoești, județul Argeș, conacul a fost achiziționat de la un producător muscelean de cherestea și mobilier. Vedeta a decis să îl renoveze după bunul plac, iar astăzi conacul găzduiește turiști din toată lumea, fiind o destinație de vis pentru cei care doresc o escapadă în natură.

Conform declarațiilor Monicăi Anghel, conacul a fost finalizat pe baza unei moșteniri primite de la bunica sa, Elena. Bunicul Monicăi era din Argeș, iar aceasta consideră că nu întâmplător s-a găsit în această zonă pentru a renova și transforma clădirea într-o pensiune de lux. Tatăl vedetei se ocupă de gestionarea pensiunii, iar Monica se implică activ în promovarea acesteia. Cu fonduri europene nerambursabile pentru turism, actrița a transformat conacul într-un loc de relaxare și aventură pentru turiști.

Prețuri și facilități de lux
Pensiunea Monicăi Anghel dispune de 8 camere duble, fiecare dotată cu baie proprie, TV, radio și internet. Turiștii care doresc să petreacă un sejur de șase nopți la conacul vedetei trebuie să plătească suma de 1.500 de lei, micul dejun fiind inclus. Pentru o familie cu un copil, acest preț include cazarea, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de frumusețea naturii și de activitățile de agrement disponibile în zonă. De asemenea, prețul pentru o noapte de cazare este de 280 de lei conform informațiilor disponibile pe site-urile de turism.

Monica Anghel a descris zona din Argeș ca fiind “o zonă de vis”, în care fiul său de 10 ani se bucură de natură și de experiențe autentice. Actrița a subliniat importanța creșterii copiilor în mijlocul naturii și a amintit cu drag de momentele petrecute alături de familia sa la conacul din Argeș.

Pe scurt, conacul Monicăi Anghel este nu doar o destinație de vacanță, ci și un loc plin de istorie și emoție, ce oferă turiștilor o experiență memorabilă în mijlocul naturii autentice a județului Argeș.