Monica Anghel, schimbare drastică de look. „Mie îmi place ceea ce văd”

Monica Anghel a împlinit 50 de ani pe 1 iunie 2021, iar recent a optat pentru o schimbare radicală de look. „Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Și mie îmi place ceea ce văd”, a mărturisit artista.

Atât solistei, cât și soțului ei, Marian Caraivan, le place să experimenteze noi look-uri, scrie Ok! Magazine.

Monica Anghel, schimbare drastică de look. „Mie îmi place ceea ce văd”
„Dar și el și-a lăsat părul lung și barbă și s-a tatuat. Deci e ok. Atâta timp cât nu ne facem rău unul altuia și ne respectăm reciproc, cred că despre asta este vorba, nu contează că eu m-am tuns mai scurt. Dar cred că tunsoarea ține și de personalitate, cum ești tu ca om. Iar eu, dacă sunt un om foarte activ și nu sunt genul de duduiță, am simțit că mi se potrivește. Viața e prea scurtă și e despre altceva: despre a te simți bine în pielea ta…”, a completat.

„E drept că, din fericire, am putut să mă tund așa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporționate, fața la fel. Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenții la față, doar puțin botox între sprâncene, pentru că tot timpul stăteam încruntată și mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. (râde)

Artista și soțul ei au împreună un fiu
Monica și Marian au împreună un fiu, Aviv, în vârstă de 10 ani. „Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical… mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”, a mărturisit Aviv în aprilie 2021.

„Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator… vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus. «Mama, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine!» Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar”, mai spunea Monica în martie 2021.