Monica Pop a fost operată pentru a 5-a oară. “Boala a mușcat din nou”

Încă o palmă grea pentru medicul Monica Pop. Aceasta a suferit cea de-a cincea operație după ce a primit diagnosticul de cancer de colon. Printr-o postare pe Facebook, specialistul, care de câțiva ani este și pacient, a povestit cum a primit vestea că este nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

Monica Pop operată pentru a cincea oară
Medicul Monica Pop a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală, a cincea la număr după ce a primit diagnosticul de cancer de colon.

În ciuda momentelor extrem de grele prin care a trecut, medicul nu s-a plâns niciodată, ba dimpotrivă i-a încurajat pe cei care trec prin aceeași situație, să aibă credință și încredere că și această boală este vindecabilă în cele mai multe cazuri.

Printr-o postare pe contul ei de Facebook, Monica Pop a povestit ce i s-a întâmplat în ultima perioadă și cum: boala a mușcat din nou.

BOALA A MUSCAT DIN NOU! DAR ARE DUSMANI PUTERNICI IN MEDICII ROMÂNI SI IN MINE! A aparut iar ceva… Șoc! Dupa ani! Colega mea doamna Prof. Dr. Rodica Anghel, dupa mine cel mai bun medic onco-radio terapeut, a decis clar si sec: Operatie! A 5-a!!!!! Am ales, cu inima strinsă de ce ma asteapta iar, INSTITUTUL CLINIC FUNDENI!, a spus Monica Pop.