Momente de groază pentru o femeie din Constanța. Ce s-a întâmplat după ce i-a închiriat apartamentul unei mame cu doi copii

Momente de groază pentru o femeie din Constanța. În ultima vreme, cei care se ocupă cu adminitrarea închirierii locuințelor, au avut parte de surprize neplăcute. Mulți proprietari de apartament au avut ghinionul de a primi persoanele nepotrivite. Este și cazul unei femei din Constanța care a închiriat imobilul unui mame cu doi copii. Aceasta a rămas șocată de ce a găsit în apartament.

Momente de groază pentru o femeie din Constanța. Ce s-a întâmplat după ce i-a închiriat apartamentul unei mame cu doi copii

Proprietarii de apartamente care le închiriează în regim hotelier trebuie să aibă mare grijă pe mâna cui își lasă locuințele. O femeie din Constanța a avut parte de un șoc când a văzut cum apară casa sa după plecarea chiriașului. Aceasta i-a închiriat apartamentul unei mămici cu doi copii, dar nu s-a gândit nicio secundă că s-ar putea alege cu locuința devastată.

Femeia cu copiii i-a spus proprietarei să o mai aștepte cu chiria, dar atunci când aceasta a blocat-o pe WhatsApp, proprietara și-a dat seama că se întâmplă ceva. Când a mers la locuința, aceasta a avut parte de un șoc. Femeia a povestit pe rețelele de socializare că a găsit urină în locuință, pereții murdari de pix și un dezastru de nedescris. Dezamăgită de toate acestea, femeia i-a atenționat pe internauți să aibă grijă dacă îi contactează individa.

„Feriți-vă de aceasta escroacă! I-am închiriat apartamentul în luna noiembrie a anului trecut. A venit împreună cu soțul și cei doi copii. Am discutat de la început ca poate sta până la data de 1 iunie. Prin luna ianuarie-februarie a început sa motiveze probleme financiare și nu a mai achitat întreținerea. Suma a ajuns la 1360 lei la întreținere în condițiile în care garanția pe care a lăsat-o a fost de 1100 RON.Zilele trecute m-a rugat s-o las să mai stea până la 15 iunie și să opresc prețul chiriei pe jumătate de lună din garanție. Știind datoriile la întreținere, i-am spus ca pot face asta doar dacă își achită întreținerea.

 

A fost de acord și am convenit sa merg să iau banii pentru a achita întreținerea. Când am anunțat-o ora la care intenționam sa merg, am observat că îmi dăduse block pe whatsapp. M-am deplasat imediat la locație unde am găsit un dezastru. A plecat cu tot cu cheie, cartela interfon și neplata întreținerii, lăsând în urma un apartament plin de urina, pereți măzgăliți cu pix și un jeg infect. Feriți-vă de acest specimen!!!!!!” a spus femeia, dezamăgită, într-o postare făcută pe Facebook.