De la preoteasa, la model pentru adulți

Nikole Mitchell a trecut de la un job într-o mare biserică din Statele Unite ale Americii, în care era pastor, la o carieră de succes drept model pentru adulți.

”Am fost crescută într-un mediu religios conservator. Mesajul era că atunci când ajungi soție și mamă, ai atins apogeul ca femeie,” a declarat Nikole în mini-documentar. ”Și am încercat să devin acea femeie pentru o mare parte din viața mea.”

”În 2018 mi-am programat prima ședință foto în dormitor. Voiam să fac acest lucru de ani de zile și se simțea atât de frumos și cu gust și artistic și expresiv și cu cât am făcut mai multe, cu atât mi-am dorit mai multe.”

”A devenit un job din care generez bani, un job pe care îl iubesc. Am trecut de la preoteasă din biserică, la un model pentru adulți de succes. Acum fac între 30.000 și 100.000 de dolari pe lună. În urmă cu doar câțiva ani, eram faliți, eu stăteam acasă cu copiii, nu știam ce țel am în viață, Sunt mult mai fericită acum decât eram înainte. Simt că asta mi-a fost menit să fac.”