Moarte tragică pentru un bebeluș de cinci luni.

Un bebeluș de doar cinci luni a avut parte de un sfârșit tragic, într-un parc. Acesta se afla în brațele mamei sale, când o coțofană s-a năpustit asupra lor și i-a atacat.

Femeia a încercat să se ferească de pasăre și să o protejeze pe micuță, iar de aici, lucrurile au scăpat complet de sub control.

Bebeluș mort din cauza unei coțofene
O fetiță de doar cinci luni, pe nume Mia, din Australia, se afla cu mama ei la plimbare într-un parc din Brisbane. Cea mică se afla în brațele părintelui său, care a fost atacat subit de o coțofană extrem de agresivă. Femeia s-a panicat și a încercat să se ferească de pasăre, făcând tot felul de gesturi din corp.

În timp ce țipa și încerca să scape de pasărea care se năpustise asupra ei și copilului, mama Miei s-a împiedicat și a căzut, scăpând-o pe fetița de doar cinci luni din brațe. Bebelușul a căzut pe ciment și s-a lovit grav la cap, iar rănile cu care s-a ales au fost unele dure.

Micuța a început să sângereze grav imediat după căzătură. Fetița a fost transportată de urgență la spital și a primit îngrijirile medicale corespunzătoare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Leziunile suferite erau mult prea dure și incompatibile cu viața. Specialiștii au fost complet șocați de acest caz și nu își pot explica cele întâmplate.

„Chiar și pentru un paramedic, este un incident incredibil de rar și de tragic. A fost o scenă extrem de tulburătoare. Gândurile mele se îndreaptă către părinți”, a declarat Tom Holland, unul dintre salvatorii care au intervenit la locul nefericitului eveniment.

Strângere de fonduri
Familia este răpusă de durere și mama nu își poate reveni din șoc. A fost deschis un dosar penal pe numele ei și se fac investigații pentru a se stabili exact cele întâmplate.

S-a dat startul și unei strângeri de fonduri pentru a ajuta familia îndoliată să se ocupe de cheltuielile de înmormântare. Jacob și Simone, părinții fetei, nu au o situație financiară prea bună, iar comunitatea șocată s-a gândit să dea o mână de ajutor.

„Astăzi, în Parcul Glindemann, în urma unui accident subit și tragic, micuța Mia, de doar cinci luni, și-a întins micuțele sale aripi de înger și a zburat pentru ultima oară în această lume (…) Cuvintele nu pot descrie suferința prin care trec Jacob și Simone”, este mesajul afișat pe pagina dedicată strângerii de fonduri.