Mirela Vaida şi soţul ei au luat decizia după 13 ani de căsătorie: „Am zis gata, nu se mai poate!”

Mirela Vaida şi soţul ei au luat decizia după 13 ani de căsătorie.
Este una dintre cele mai apreciate şi urmărite vedete TV din România, atât pentru cariera sa artistică, în televiziune, dar şi pentru familia frumoasă pe care o are.
Mirela Vaida şi soţul ei au luat decizia după 13 ani de căsătorie. Pentru că este sezonul vacanţelor şi majoritatea concediilor sunt programate la mare, vedeta îşi face griji că nu arată impecabil atunci când merge la plajă.
Aşa că a găsit soluţia, să mai slăbească câteva kilograme. În tot acest proces, l-a inclus şi pe soţul ei.
Mirela Vaida şi soţul ei au luat decizia după 13 ani de căsătorie
„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce. Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă.
Dar, vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci într-adevăr se vede că nu ești slabă.
În momentul acela spui: băi, nu puteam să dau și eu, înainte să vin la plajă vreo 3-4 kilograme jos, ca să arăt și eu bine în costum de baie. Ba da, doar că acele 3-4 kilograme pe care vrem să le dăm jos sunt cele mai grele. De ce? Că nu se duc.
Eu, cel puțin, mă chinui de mulți ani.. de când l-am născut pe Tudor să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut.
Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime.
Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50. Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg.
Alex al meu are 1,91 înălțime și sâmbătă avea 104 kg. El vrea să dea jos 14-15 kg într-o lună”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.