Mirela Vaida nu le-a dat nicio şansă rivalilor! Toată România s-a uitat. PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă

Mirela Vaida nu le-a dat nicio şansă rivalilor! Toată România s-a uitat la Acces Direct de la Antena 1.

Cei de la PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă pe sloturile de audienţă ale emisiunii lui Vaida.

Mirela Vaida continuă să domine audienţele cu Acces Direct. Chiar dacă cifrele nu mai sunt la fel de mari, PRO TV şi Kanal D nu au nicio şansă în faţa vedetei de la Antena 1.

Mirela Vaida, lider de audienţă cu Acces Direct
Miercuri după-amiază, rivalii nu au avut nicio şansă în faţa Mirelei Vaida la Acces Direct. Între orele 17.00 şi 19.00, Antena 1 a dominat categoric topul audienţelor la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Pe prima jumătate de oră a orei 17.00, Mirela Vaida a fost lider de audienţă categoric cu Acces Direct.

Antena 1 a avut peste 4 rating la nivel naţional, la mare distanţă de PRO TV şi Kanal D. Ştirile PRO TV au fost peste telenovela Puterea dragostei de la Kanal D, dar la mare distanţă de Acces Direct şi Mirela Vaida. Şi ultimele sferturi de oră ale orei 17.00 au fost cu Mirela Vaida şi Antena 1 în prim plan.

Audienţa a sărit de cifra 5, iar Antena 1 a fost cea mai vizionată televiziune din România, datorită emisiunii Acces Direct. La ora 18.00 a început la PRO TV emisiunea lui Cabral, Ce spun românii.