Mirela Vaida, imagine emoţionantă alături de Petrică Mîţu Stoian. Cum arăta artistul înainte să moară: „Nu dădea niciun semn de om bolnav” FOTO

Mirela Vaida nu și-a revenit nici până acum de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian şi a postat o imagine emoţionantă în memoria regretatului cântăreț, din timpul filmărilor pentru Revelion 2022.

Mirela Vaida, imagine emoţionantă alături de Petrică Mîţu Stoian.

Regretatul artist va apărea pe micile ecrane ale românilor de Revelion, deoarece cu doar câteva zile înainte de a-și pierde viața a participat la filmările pentru programul TV al Antenei 1.

Mirela Vaida, imagine emoţionantă alături de Petrică Mîţu Stoian

Mirela Vaida și Petrică Mâțu Stoian s-au întâlnit pentru ultima oară, iar la o săptămână de la moartea regretatului interpret, vedeta TV a postat pe internet o fotografie emoționantă. „Parcă mă simt vinovată că a plecat atât de repede și nu am apucat să vorbim. La filmări nu ai niciodată timp de nimic și când afli că un om cu care ai făcut sute de emisiuni a murit… nu înțelegi, nu crezi. Aveam glumele noastre, era tot timpul cu zâmbetul pe buze, nu dădea niciun semn. Pe 3 noiembrie am filmat Revelionul cu Petrică Mâțu Stoian și acum, pe 10, ar fi trebuit să filmăm din nou cu el. Vă dați seama, nu vom mai mai face nicio petrecere. Este îngrozitor, inacceptabil, nu dădea niciun semn de om bolnav. Nu s-a plâns niciodată”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida a avut lacrimi în ochi atunci când l-a menționat pe regretatul artist de muzică populară. „Era nemaipomenit, cu pofta lui de viata, cu graiul si portul lui din Izverna, de care era atat de mandru… Maestre, noi avem multe filmari zilele acestea si tu trebuie sa fii acolo!! Nu putem concepe ca nu mai esti! Tu umpli tot cu cantecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu sa te ierte, Matule!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.