Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni

Mirela Vaida a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în urmă cu puțin timp, când a fost la un pas de a fi lovită cu un bolovan direct în cap de o femeie care a intrat în platoul Acces Direct complet goală.

De atunci, prezentatoarea TV a trăit în stres și cu mare frică, gândindu-se că episodul s-ar putea repeta. Acum a primit o nouă lovitură, aflând că agresoarea este liberă.

Agresoarea Mirelei Vaida a atacat alți oameni
În urmă cu doar câteva săptămâni, Mirela Vaida trecea prin clipe înfiorătoare, după ce a fost atacată în direct de către o femeie care a reușit să pătrundă în platou. În final, a avut loc o anchetă, în urma căreia s-a constatat că femeia nu este un pericol și a fost lăsată în libertate, deși are probleme psihice grave și este agresivă.

Acum, femeia a fost surprinsă în centrul Capitalei de către Adriana Bahmuțeanu, care a filmat-o chiar în momentul în care mergea pe stradă alături de complicea sa, Lămâia, după care a lovit un bărbat care a trecut pe lângă ea. Bahmu a făcut publice imaginile, revoltată fiind de decizia autorităților de a o lăsa pe femeie în libertate, deși este agresivă și se ia de oameni fără niciun motiv, riscul unei tragedii fiind unul destul de mare.

„INCREDIBIL!!! Doar in Romania se poate întâmpla asa ceva!!! Atacatoarea Mirelei Vaida este pe strada, in mijlocul Bucureștiului si agresează alte persoane!!! Chiar nu si-a dat nimeni seama ca reprezinta un pericol public???