Mihai Trăistariu, în stare de șoc, după ce a văzut factura la gaze.

Mihai Trăistariu a trăit un adevărat șoc când a văzut factura la gaze.

Artistul este nevoit să plătească, dar susține că vrea să dea în judecată furnizorul de utilități.

De asemenea, cântărețul consideră că suma a fost „umflată” și vrea să-și facă dreptate.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Cântrețul a fost scos din minți, după ce a văzut factura de gaze la școala de canto pe care o deține, de patru ori mai mare decât în mod obișnuit.

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de ron . Acuma a venit noua factură și mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare”, a mărturisit Mihai Trăistariu pentru Click.ro

Artistul este nevoit să plătească suma de 2.300 de lei. Mihai Trăistariu susține că furnizorul de utilități a „umflat” facturile în utlima perioadă și susține că vrea să-și facă dreptate.

Artistul vrea să dea în judecată furnizorul
„Deja sunt îngrozit și nu știu de unde să mai tai și ce să mai fac. M-am dus la școală, am avut sedință cu profesorii angajați și am zis: hai să scădem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade,ca să fie confort pentru elevi. Acum când am văzut factura am zis: hai să inchidem căldura noaptea. Am închis-o de tot, dar se răcește clădirea. Dimineața trebuie dat drumul la căldură din nou Nu mai știu de unde să ai reduc. E un salariu de om, practic”, a adăugat artistul

Mihai Trăistariu vrea să dea în judecată furnizorul de gaze, după ce a primit factura pe luna decembrie la gaze naturale. Se pare că artistul este nevoit să plătească suma de 2.300 de lei doar pentru școala de gaze pe care o deține.

„M-am certat cu ei, le-am zis că-i dau în judecată! Vreau să înțeleg și eu de unde au scos 400 de metri cubi când nu treceam niciodată de 200. Nu vreau să dau faliment!Vine și curentul acum, o să fie graoznic. Practic ăștia închid afaceri acum! Spaima mea e la apartamentele de pe Litoral. Norocul meu că iarna nu le închiriez, nu sunt folosite! Dar la vară oamenii vor folosi apa caldă, o să facă dușuri zi de zi. O familie de patru membri, vor face mai multe dușuri pe zi, să vezi acolo ce va fi! La turiști se consumă, nu glumă”, a spus Mihai Trăistariu.