Mihai Nesu, marturisiri cutremuratoare: „Omul cand nu trece prin greutati crede ca e invincibil”

Mihai Nesu, fostul fotbalist, a fost protagonistul unui reportaj cutremurator difuzat in emisiunea ”Fita cu Adita” de pe canalul de Youtube ”theXclusive”, realizat pe santierul centrului de recuperare pe care il construieste.

Pe data de 10 mai 2011 Mihai Nesua cazut la pamant dupa un duel cu un coechipier.
O fractura de vertebre l-a imobilizat pentru totdeauna in scaun cu rotile. Sotia acestuia a divortat la cateva luni dupa accidentul fostului jucator de fotbal. Chiar daca a trecut prin momente umplite, necazurile nu i-au frant speranta. Mihai Nesu spune ca este un om fericit. Fostu fotbalist a povestit cum s-a schimbat viata lui de la accident incoace.

Mihai Nesu: ”Cand esti linistit sufleteste, toate merg bine”
”Fiind sanatos dar cu mintea stramba e foarte greu. Ajungi la o prapastie si atunci, mai bine sa ajungi intr-o groapa mai mica si sa te ridici sa nu ajungi in prapastie, pentru ca de acolo foarte greu mai iesi.

Sunt fericit, foarte fericit. Toate intamplarile din viata mea au avut rostul lor, dar in special ultimii 4,5 ani, practic dupa primii ani dupa accident viata mea s-a schimbat in bine si din punct de vedere sufletesc, dar si fizic pentru ca sunt mult mai bine acum.

Au fost o multime de momente si ganduri cand am crezut ca e prea greu, ca m-am saturat, dar mereu a aparut asa cate o portita. Cand simteam ca nu mai pot Dumnezeu ma aducea pe un drum pe care iar imi crestea speranta si nadejdea. Cand esti linistit sufleteste toate merg bine”, a marturisit Mihai Nesu.

”In lume nu exista lucruri rele, dar noi avem asteptari si idealuri, alt desing al vietii noastre, si atunci cand se intampla ceva care nu era in planul nostru ni se pare ca s-a intamplat ceva rau, dar practic orice rau are rolul lui si nu e rau pana la urma.

Omul cand nu trece prin greutati crede ca e invincibil si ca singur poate sa rezolve orice. Eu nu am avut greutati pana la accident si viata mea s-a derulat foarte bine, fotbalist profesionist, cu un salariu destul de mare, nu prea intelegeam ce sunt greutatile.

Imi amintesc ziua aceea, sigur ca-mi amintesc. Eram pe sfarsitul antrenamentului, ultimul antrenament inainte de vacanta. Asa s-a intamplat sa fie, chiar daca la inceput toata lumea zicea ca e un blestem, ca e o nenorocire, dar prin ce s-a intamplat in ultimii ani tot accidentul a avut un sens”, a mai spus Mihai Nesu in cadrul emisiunii ”Fita cu Adita”.