Mihai Neșu, dezvăluiri emoționante la 10 ani după ce a rămas în scaun cu rotile:

Mihai Neșu a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile la vârsta de 28 de ani. La 10 ani distanță de la cruntul accident, viața fostului fotbalist s-a schimbat radical.

Acesta a ales calea credinței și s-a apropiat mult de Dumnezeu. Ba chiar, fostul fotbalist a afirmat că accidentul a fost o binecuvântare de la divinitate.

Mihai Neșu a rămas paralizat în urma unui accident la antrenament, în Olanda, unde era atunci la echipa din Utrecht. La 10 ani distanță de la tragicul eveniment, fostul fotbalist a ales calea credinței și a misiunilor umanitare. Ecesta a înființat o fundație care se ocupă de copiii cu probleme neuromotorii, iar în majoritatea timpului se ocupă de proiectele aflate în derulare.

Pe de altă parte, Mihai Neșu a mai trecut și prin alte momente dificile. Soția lui a ales să divorțeze, iar ambii lui părinți au încetat din viață.

Totuși, Mihai Neșu și-a păstrat optimismul și spune că, faptul că a rămas țintuit într-un scaun cu rotile, nu a fost ceva întâmplător, ci o binecuvântare de la Dumnezeu.

Mihai Neșu și-a găsit refugiul în credință
Mihai Neșu a povestit că, înainte de accident, nu avea o relație apropiată cu divinitatea.

„Viaţa mea înainte de accident a fost la fel ca viaţa majorităţii tinerilor. Aveam multe vise, îmi doream să câştig mulţi bani şi să pot să-mi cumpăr tot ce vreau. Cu Dumnezeu nu aveam nici o relaţie. Știam că există Dumnezeu, mai mi-aduceam aminte din când în când de El, chiar mi-era teamă să fac unele lucruri de frica lui Dumnezeu. Și, de multe ori, când aveam nevoie de ceva, mă rugam Lui să mă ajute. Dar cred că nu era o relaţie corectă şi sănătoas.