Mihai Morar este încă răsfățat de părinții săi. Imagini inedite cu mama și tatăl omului de radio

Deși este părinte a trei copii, Mihai Morar este adesea răsfățat de părinții săi ori de câte ori îi vizitează. Când se reunesc, mama sa îi pregătește desertul său favorit, iar tatăl său îl întâmpină cu bucurie. Ambii părinți fiind în viață, Mihai obișnuiește să publice fotografii cu aceștia, inclusiv din copilăria sa.

Născut pe 14 octombrie 1981 în Baia Mare, Mihai Morar este un apreciat prezentator de televiziune și radio. El este gazda emisiunii matinale de la Radio Zu, alături de Daniel Buzdugan și a prezentat anterior emisiunea „Răi da’ Buni” la Antena Stars. De asemenea, a fost jurat la primul sezon al emisiunii X Factor, câștigând împreună cu concurentul său, Andrei Leonte. Din 2020, conduce podcastul „Fain și Simplu” pentru audiența online.

Mihai Morar are bucuria de a avea ambii părinți în viață și se mândrește des cu ei. Recent, a împărtășit o imagine în care apare alături de mama sa și un platou cu delicatese, evidențiind modul în care este răsfățat.

Fotografia a fost făcută într-un weekend, iar desertul preferat în imagine este cremeșul. Mihai Morar subliniază că, indiferent de vârstă, un părinte își vede mereu copilul ca pe un prunc, chiar dacă acesta are și el copii. El este tată de trei ori, cea mai recentă adiție în familia sa fiind Roua.

Fotografii cu părinții săi sunt postate frecvent de Mihai, inclusiv din perioada când era copil, iar acestea sunt foarte apreciate de urmăritorii săi, care nu ezită să ofere aprecieri.

De curând, Mihai Morar a organizat o petrecere pentru câinele familiei, Olaf, care a împlinit 10 ani. S-au bucurat împreună cu fetele sale, purtând coifuri și savurând un tort. El își exprimă dragostea pentru Olaf, un bichon ce a devenit o parte importantă a familiei.

În același timp, Mihai a mărturisit că nu a avut suficient timp pentru activități fizice din cauza unui program încărcat, dar recent a început să joace tenis la un club aproape de casă, bucurându-se de posibilitatea de a face exerciții fizice în mod regulat.