Mihaela Rădulescu a spus tot! Cum reușește să se mențină în formă la 52 de ani. Ce alimente nu consumă niciodată

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, care se bucură de mare succes.

Celebra vedetă este foarte admirată atât pentru prestațiile sale de pe scenă, dar și pentru fizicul său de invidiat. Multe femei se întreabă cum de poate arăta atât de bine, dar abia acum a dezvăluit secretul său.

Mihaela Rădulescu, secretul siluetei sale
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai frumoase femei din țară. Deși de curând a împlinit 52 de ani, demonstrează că vârsta chiar este doar un număr pentru ea, pentru că reușește să fie mereu într-o formă maximă și să aibă o siluetă de invidiat.

Mihaela Rădulescu este foarte deschisă față de fanii ei și îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața ei. Deși până acum nu a vorbit prea mult despre cum poate arăta așa de bine la peste 50 de ani, acum a spus tuturor ce face.

Vedeta a recunoscut că nu ține o dietă anume, dar cel mai important lucru este faptul că nu consumă deloc alcool, iar asta din start o ajută foarte mult. Cât despre mișcare, face sport în fiecare zi și este foarte atentă la ceea ce consumă, asigurându-se că sunt doar alimente sănătoase. Mai mult, nu mănâncă deloc sare, mai ales seara, pentru a evita să se umfle la față.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a declarat vedeta.

Mihaela Rădulescu are un ten perfect și arată foarte bine, deși anii au trecut. Ea spune că apelează la unele ritualuri de frumusețe, dar nu folosește tratamente scumpe, așa cum poate mulți se gândesc că face.

Mihaela a recunoscut că a apelat și la medicul estetician pentru anumite retușuri, dar nu ceva major. Ea preferă să apeleze la remediile naturale pe care le are la îndemână, în loc să cumpere tot felul de creme. Este prima dată când spune că arma secretă pentru frumusețe este Aloe Vera, planta pe care o adoră și pe care o folosește atât pentru față, cât și pentru păr, în combinație cu anumite uleiuri, la fel de accesibile.

„Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că de ani de zile este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline. O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret”, a declarat Mihaela pentru viva.ro.